ÁGI ÉS TIBI NAGY NAPJA

Ági és Tibi esküvője

ÁGI ÉS TIBI NAGY NAPJA

Idén már május elején megkezdődött nálunk az esküvőszezon egy igazán rendhagyó és varázslatos mini esküvővel. Ágival és Tibivel már az első találkozáskor nagyon egy hullámhosszra kerültünk és birtokunk tökéletesen illet a nagy napról alkotott elképzelésükhöz.

Lenyűgözte őket a panoráma, az apartmanok sokszínű berendezése és nem utolsó sorban az, hogy birtokunkon 16 fős násznépük tökéletesen elfér, és még nagy távokat sem kell megtenniük.

 

Először a Birtokközpont teraszára álmodták meg a fogadást, de végül a kupolaterem bejárata és a még épülőfélben lévő télikert lett a befutó. Nem kis meglepetés volt számunkra is, hogy milyen ízlésesen, praktikusan be lehet rendezni a birtok ezen részét is.

 

A szertartás a leendő napozóteraszon volt, ahonnan csodaszép a kilátás lefelé a hegyről.

 

A dekoráció egyszerű, vidéki stílust képviselt mezei virágokkal és a barna és zöld különböző árnyalatival.

 

A vacsora után a jó hangulatról a házi dj és birtokunk borai gondoskodtak. 🙂

Ági és Tibi egy igazán laza pár, egyen farmerdzsekit is csináltattak az esküvőre, ami nagyszerűen állt nekik!

 

Büszkék vagyunk rá, hogy oly sok pár mellett Ági és Tibi nagy napjához is hozzájárulhattunk és külön öröm számunkra, hogy még napokkal később is híres svédasztalos reggelinket hiányolták! 🙂

 

Olvass többet az 5 Ház Borbirtok esküvő helyszínéről és rendezvényhelyszínéről!

Bár ez a lagzi egy meghitt, kis esküvő volt, de birtokunk kupolatermében akár 120 fős esküvőket is meg tudunk tartani, szóval kedves házasulandó párok, keressetek minket bátran, minden igényre találunk megoldást! 🙂

Az 5 Ház Borbirtok első esküvőjét itt, míg Mirella és András egybekélést itt tudod megtekinteni!