Csapatépítő az 5 Ház Borbirtokon

Csapatépítő az 5 Ház Borbirtokon

Csapatépítő az 5 Ház Borbirtokon

Azt már mindenki tudja birtokunkról, hogy ideális a családosoknak, pároknak, kutyásoknak vagy házasulandóknak. De vajon tudja-e már mindenki, hogy milyen nagyszerű csapatépítőket lehet rendezni nálunk?

Sok házon belüli és házon kívüli programot is tudunk ajánlani céges partnereinknek.

A birtokon maximum 24 fő fér el, így nagyobb teameknek is ideális helyszín vagyunk. Ha komolyabb programmal indulna a nap, akkor a kis klubhelyiségünkben tud a csapat helyet foglalni. Itt flip-chart tábla és projektor is rendelkezésre áll, valamint egy külön kis konyha, ha bekészítést szeretnének a vendégek.

Ebéddel, vacsorával tudunk készülni, így erre sem kell külön gondolnia a csapatnak. Ha azonban saját maguk készítenék el az ételeket, akkor bogrács, grill és kontakt grill is van a birtokon. A csapatnak csak a belevalót kell hozni, a tüzelőt és az eszközöket mi adjuk!

Csapatépítés-3

A nagy kupolatermünkben akár 130 fő is elfér. De ha ennyien nem jönnek, akkor is ideális helyszín különböző művészeti- vagy sportfoglalkozásoknak hiszen sok ember elfér és a nagy belmagasság miatt kényelmes és szellős a terem.

Csapatépítés-4

Komolyabb, önismereti csapatépítőre is van lehetőség, a creativecoaching.hu jóvoltából, akik többször tartottak már a birtokon ilyen jellegű foglalkozásokat.

Csapatépítés-5

Kollégáink borkóstolóval tudnak emelni a nap fényén. A pincetúrával egybekötött borkóstolón vendégeink 5 tételt kóstolnak végig és mindent megtudhatnak Somló és az 5 Ház Borbirtok történetéről.

Csapatépítés-6

Az este bulival is zárulhat, a klubhelyiség rendelkezésre áll és zenéléshez egy nagyobb hangafalunk is van diszkó fénnyel együtt! Ha csendesebb programra vágyik a társaság, akkor társas- és kártyajátékokkal mulathatja az időt.

Ha a társaság napközben mégis kimozdulna a birtokról tudunk segíteni tematikus túrák szervezésében a hegyen. Tőlünk vezet fel túraútvonal a Somlói várhoz és a kilátóhoz is.  Fényképész kluboknak, táboroknak is nagyszerű lehetőség a hegy, hiszen páratlan látnivalók és kattintanivalók sora jöhet szembe kirándulás közben. A hegy tetejéről a kilátás utánozhatatlan.

Csapatépítés-7 Csapatépítés-8

Legyen szó csendes vagy hangos, kisebb vagy nagyobb, tematikus vagy pihentető csapatépítőről, mindenben tudunk segíteni, keressetek minket bátran! Tudj meg többet kiváló csapatépítő helyszínünkről és a csapatépítésről! 

Comments are closed.