Szolgáltatások

Csapatépítés

Ha csapatépítés a cél, akkor kiváló csapatépítő helyszínt tudunk biztosítani!

 

Birtokunkon csapatépítésre is van lehetőség!

Akár kisebb, akár nagyobb csapatépítőben gondolkodik cégével vagy barátaival, mindenre tudunk ideális megoldást nyújtani. Birtokunkon összesen 24 férőhelyen tudnak aludni vendégeink, de egy nagyobb csapatépítő is elfér 110 fős kupolánkban. Itt akár nagyobb, mozgalmasabb programok is megtarthatók, legyen szó akár jóga- vagy művészeti táborról, esetleg egy álló fogadásról, vagy ültetett vacsoráról.

Ha csapatépítés a cél, akkor kiváló csapatépítő helyszínt tudunk biztosítani!

Miért fontos a megfelelő csapatépítő helyszín kiválasztása?

Miért éppen az 5 Ház Borbirtok? Mindent megteszünk az önök kényelméért és igényesetén segítünk megszervezni a programokat is a birtokon. Legyen szó játékos kalandozásról a hegyen, borkóstolóról, társasjáték partyról, élő zenés mulatságról, vagy komolyabb, coachot igénylő programról, mindenre van megoldásunk.

Kisebb létszám esetén ideális lehet klubhelyiségünk, ahol kivetítésre is van lehetőség és kényelmes kanapék és babzsákok várják a vendégeket. Természetesen asztalos berendezést és flip-chart táblát is tudunk biztosítani. Ha kibérelik az egész birtokot akkor hangzavar limit sincs, akár kültéren is önfeledten bulizhat a társaság hajnalig. Ehhez egy diszkófényekkel ellátott hangfelszerelést is fel tudunk ajánlani.

Pincetúrával egybekötött borkóstolót is tartunk helyben, amin borainkkal és a birtok, valamint a hegy történetével ismerkedhet meg a csapat. A borkóstoló teljesen csapatra szabható, lehet teraszos ültetett kóstoló, vagy sétáló kóstoló végig a pincerendszeren.

A reggelin kívül teljes ellátással is tudunk készülni és bekészítésekre is van lehetőség.

Jó időben grillezni és bográcsozni is lehet. Kimozdulva a birtokról felfedezhetik a hegyet vezetett kirándulás formájában is, ennek szervezésében tudunk segíteni! Amennyiben a csapatépítést szakember vezetésével képzelik el jó szívvel ajánljuk Sugta Klára coach-ot, aki már több sikeres hétvégét vezényelt le nálunk.

Egyedi igényekkel is keressenek minket bátran, mindent megteszünk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk csapatépítős vendégeinknek!

Ha csapatépítés a cél, akkor kiváló csapatépítő helyszínt tudunk biztosítani!