Szolgáltatások

Csapatépítés

Ha csapatépítés a cél, akkor kiváló csapatépítő helyszínt tudunk biztosítani!

Birtokunkon csapatépítésre is van lehetőség!

Akár kisebb, akár nagyobb csapatépítőben gondolkodik cégével vagy barátaival, mindenre tudunk ideális megoldást nyújtani.
Birtokunkon összesen 24 férőhelyen tudnak aludni vendégeink, de egy nagyobb csapatépítő is elfér 130 fős kupolánkban. Itt akár nagyobb, mozgalmasabb programok is megtarthatóak, legyen szó akár jóga- vagy művészeti táborról, esetleg egy álló fogadásról, vagy ültetett vacsoráról.

Ha csapatépítés a cél, akkor kiváló csapatépítő helyszínt tudunk biztosítani!

Miért fontos a megfelelő csapatépítő helyszín kiválasztása?

Kisebb létszám esetén ideális lehet klubhelyiségünk, ahol kivetítésre is van lehetőség és kényelmes kanapék és babzsákok várják a vendégeket. Természetesen asztalos berendezést és flip-chart táblát is tudunk biztosítani.

A reggelin kívül teljes ellátással is tudunk készülni és bekészítésekre is van lehetőség. Esti kikapcsolódásnak nagyszerű program lehet borkóstolónk.

Jó időben grillezni és bográcsozni is lehet.
Kimozdulva a birtokról felfedezhetik a hegyet vezetett kirándulás formájában is, ennek szervezésében tudunk segíteni!
Amennyiben a csapatépítést szakember vezetésével képzelik el jó szívvel ajánljuk Sugta Klára coach-ot, aki már több sikeres hétvégét vezényelt le nálunk.

Birtokunkon Sugta Klára, a creativecoaching.hu vezetője tartott már több céges, csapatépítő tréninget.
A creativecoaching tréning, coaching és terápiás módszerekkel segíti az ügyfeleit a céges és magánéleti céljaik elérésében.
Birtokunk több alkalommal adott már otthont önismereti csoportoknak, céges csapatépítőknek.
A csapatépítő programok a közhiedelemmel ellentétben nem zsákban futást és együnk-igyunk alkalmat jelentenek. A munkahelyen kívül is jól érezheti magát a társaság olyan gyakorlatokat végezve, amelyek során a munkatársak és vezetők a hétköznapi munkájuk során megélt viselkedésüket tapasztalják meg a játékos feladatok alatt.
Egy-egy gyakorlat során megélt konfliktus megoldása után olyan visszacsatolást kaphatnak a résztvevők, amiket a munkájukban de a magánéletükben is hasznosíthatnak.
Ha csapatépítés a cél, akkor kiváló csapatépítő helyszínt tudunk biztosítani!