Birtok

Présházak

Kényelmes és nyugodt pihenés a Somló hegyen.

Minden házunk egy önálló kis sziget, egyéniségük van, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt. Egyedi bútorzatukkal letisztult és nyugodt környezetet teremtenek minden pihenni vágyónak. Saját parkolóhelyek, klimatizált helységek várják a vendégeket. A házak minden szintjén saját fürdőszoba és konyha járul hozzá a kényelmes időtöltéshez. A kilátás minden ház ablakából páratlan!

Önállóságukat erősíti, hogy mindegyik házhoz saját pince került kialakításra, ahol, kivételes hangulatban tölthetik vacsorájukat, vagy borozhatnak a hamisítatlan pincehangulatban. Ezek a kis pincék kapcsolódnak a központi pincerendszerhez, lezárhatóak, de egybe is nyithatóak. A vastag téglafalaknak köszönhetően több, egymás mellett szórakozó társaság sem zavarja egymást.

A hét apartmanban összesen 20 férőhellyel várjuk vendégeinket az év 365 napján. Birtokunk kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb baráti társaságoknak pihenni, vagy akár bulizni is. A családok is megtalálják számításukat, hiszen családi rendezvények lebonyolításában is segítünk legyen szó szülinapról, évfordulóról vagy esküvőről. Kisgyermekesek családoknak biztosítunk babaágyat, etetőszéket is. A túrázókat is szívesen fogadjuk, hiszen a hegy számtalan túraútvonalnak ad otthont, köztük a Somlói várba felvezető egyik út a birtokon megy keresztül. Állatbarát szálláshely vagyunk, minden kisállat ingyenesen lakhat apartmanjainkban. Etető és itatótálat is biztosítunk a kiskedvencek számára.

Mivel vannak felszerelve szállásaink?

2 és 4 fős apartmanokkal várjuk vendégeinket. Minden apartman saját fürdővel és wc-vel rendelkezik. A fürdőszobák zuhanyzósak. Fürdőlepedő és egy kisebb törölköző biztosított díjmentesen minden vendégünknek. Az apartmanok többségében King size méretű Cardo matracos ágyak vannak. A konyhasarokban minden alap felszerelés megtalálható egy pár napos, önellátó kikapcsolódáshoz, kenyérpirítóval és Nespresso kávéfővel felszerelve. Kávékapszulákat kollégáinktól tudnak vásárolni. A hűtőben lévő víz a ház ajándéka!

A kis házakba kirakott palackos borok szabadon fogyaszthatóak, de pincehideg palackokért forduljon kollégáinkhoz! A borok ellenértékét ráérnek távozáskor rendezni. Egyes apartmanokban regények is sorakoznak a könyvespolcokon. Minden apartmanhoz tartozik kültéri bútor is, hogy jó időben a teraszról gyönyörködhessenek vendégeink a tájban.

Igény szerint meleg vacsorával is tudunk szolgálni. Házi készítésű sós és édes süteményeket is sütnek kollégáink.
Szabadtéri főzésre is grillezésre is teret és eszközt biztosítunk vendégeinknek.

A tökéletes kikapcsolódáshoz vezető út

A házak a hegy északi oldalán, Somlószőlős települése felett a Somlói vár alatt helyezkednek el. Már a hegyet körüljáró autóútról is jól látszanak az apartmanházak. A 8-as út felől Somlószőlősre beérve Doba felé kell kanyarodni az úton és az 5 Ház Borbirtok táblát követve a második, jobbra lévő aszfaltos útra felkanyarodva lehet a birtokra jutni.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a birtok körül rengeteg látványosság és borút található illetve járható be. Ezekről az aktív programokról a linkre kattintva olvashat többet.

Az 5 Ház Borbirtokot körülölelő területről, illetve a magáról a borbirtokról is olvashat, ha a linkekre kattint. Rengeteg hasznos információt szerezhet meg belőlük!