Szolgáltatások

Vendéglátás

Borkóstoló

A borkóstolót a vendégek igényére szabjuk. Lehet sétáló kóstoló, ahol végigsétálunk a pincerendszeren és a beszélgetés közben folyamatosan újratöltődik a pohár. De lehet a kóstoló ültetett is, akár vacsorával kiegészítve. A kóstoló során megismerkedhetnek a hegy boraival, pincénk történetével és különlegességeivel.

Egy kóstolón 3-5 tételt kínálunk, mindig az aktuális friss borokat előtérbe helyezve. Feltűnnek azonban idősebb, nagy becsben tartott tételek is, amik az évek során érték el végső formájukat. Pincénkben Juhfark, Olaszrizling és Furmint borokat készítünk. Reduktív és fahordós eljárást is alkalmazunk.

Étkezés

A bőséges svédasztalos reggeli benne van az apartmanok árában. Ezen felül azonban ha meleg ebédre vagy vacsorára vágynának, nálunk erre is van lehetőség! Birtokunknak nincs saját étterme, egy közeli étteremmel együttműködve kínálunk vendégeinknek meleg ételeket.
A kínálat időről időre megújul.
Érkezésük napjára előre meg kell rendelni az ebédet/ vacsorát, ha a többi napra is kérnek meleg étkezést, azt ráérnek helyben egyeztetni kollégáinkkal.
Aktuális étlapunk: Letöltés